Saxofoon en klarinet atelier

Holger de Bruin

REPARATIES, LESSEN

KERKSTRAAT 2

3972 EL DRIEBERGEN

06-169 00 673

 

SAXOFOON EN KLARINET LESSEN

Holger de Bruin is bevoegd leraar saxofoon, klarinet en muziektheorie, componist, arrangeur en band- en ensembleleider met een lange ervaring.

Hij is als sax- en klarinetdocent en ensembleleider verbonden aan de Heuvelrug Muziekschool, de Muziekschool Wijk bij Duurstede, diverse harmonieorkesten en heeft daarnaast een lespraktijk in Driebergen.

Bij hem kun je terecht voor sax- en klarinetlessenlessen in alle soorten muziek: van Bach tot Berio, van Dixieland en jazz tot R&B en volksmuziek uit Oost en West. Hij speelt die muzieken zelf ook allemaal en hij past zijn lesstijl aan de wensen en behoeften van de leerling aan. Hij wil de leerlingen serieus lesgeven, maar het speelplezier staat voorop. Daarom werkt hij veel met bladmuziek gecombineerd met de begeleiding op CD. Ook improviseren in allerlei stijlen kun je bij hem leren.

Wie zich moet voorbereiden op theorie-examens voor Hafa (A,B,C,D) of voor toelating op het conservatorium kan een aantal lessen afspreken om in korte tijd een hoop te leren en goed beslagen ten ijs te komen.De meeste leerlingen hebben een half uur per week privéles, maar ook lessen 1x per 2 weken, losse lessen of les in een groepje zijn in overleg mogelijk. Het seizoen loopt van september tot en met juni.

 

 

DE KOSTEN

  • half uur per week: 640 euro per jaar (evt. in termijnen)
  • halfuur per 2 weken: 330 euro per jaar (evt. in termijnen)
  • losse lessen: 40 euro per uur
  • andere mogelijkheden: op aanvraag